Προσεχώς… ελληνομάθεια!

           Έφτασε και για φέτος η ώρα των εγγραφών στις εξετάσεις της πιστοποίησης της Ελληνομάθειας, οι οποίες θα λάβουν χώρα στα μέσα του προσεχούς Μαίου σε ειδικά εξεταστικά κέντρα σε όλο τον Κόσμο. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά μέσα από το σύνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω. Σε αυτό το σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε επίσης και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για τα εξεταστικά κέντρα, την προετοιμασία των υποψηφίων, τους όρους συμμετοχής στις εξετάσεις κλπ.

cropped-ellinomatheia_dia_viou.jpg

          Στο σχολείο μας είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για όσους μαθητές μας έχουν λάβει μέρος στις εν λόγω εξετάσεις τα τελευταία τέσσερα χρόνια, αφού άπαντες έχουν πετύχει με άριστα. Αλλά το κυριότερο για εμάς είναι ότι έχουν κατακτήσει τη γνώση της ελληνικής γλώσσας, του ελληνικού πολιτισμού και της ιστορίας μας. Έτσι και φέτος, πλήθος μαθητών μας πρόκειται να λάβουν μέρος στις εξετάσεις του ερχόμενου Μαίου.

             Η προετοιμασία των εν λόγω υποψηφίων είναι πάντοτε αυστηρά ατομική και γίνεται σύμφωνα με τις προτεινόμενες μεθόδους από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, οργανισμό που διοργανώνει τις εξετάσεις, ενώ το υλικό που χρησιμοποιούμε αφενός προέρχεται από δεκάδες πηγές αφετέρου αφορά τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες, τα ερεθίσματά του, το επίπεδο και τα κενά του.

         Καλή επιτυχία σε όλους τους φετινούς υποψηφίους της περιοχής μας και μην ξεχνάτε πως οι εγγραφές στις εξετάσεις λήγουν στις 19 Μαρτίου!

http://www.greek-language.gr/certification/application/index.html

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s