Το σχολείο μας στον ελληνικό τύπο

%ce%bc%ce%ae%ce%bd%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7Μια ακόμα αναγνώριση των μαθημάτων μας έλαβε χώρα την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, έπειτα από αφιέρωμα του Αθηναικού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων στο Μήνα Αριστοτέλη από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας και Τέχνης Γενεύης. Με ένα εξαιρετικό άρθρο, τα μαθήματά μας, ο Μήνας Αριστοτέλη, οι δραστηριότητές μας, η αγάπη των μαθητών μας και εν γένει ο Ελληνισμός της περιοχής μας ταξίδεψαν μέσα από το Αθηναικό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων στο σύνολο σχεδόν του ελληνικού τύπου. Η Καθημερινή, η Real News και μια σειρά από άλλες εφημερίδες και ενημερωτικές ιστοσελίδες αφιέρωσαν σχετικά άρθρα στην εκπαιδευτική δράση του σχολείου μας.

Η αναγνώριση της επιμονής και της αγάπης για την ελληνική γλώσσα και τον ελληνικό πολιτισμό των τελευταίων πέντε χρόνων από γονείς, δασκάλους και κυρίως μαθητές ταξίδεψαν σε όλο τον Κόσμο και ευχαριστούμε θερμά όλα τα ειδησεογραφικά μέσα πού αναφέρθηκαν εκτενώς στο σχολείο μας!!!

Συνεχίζουμε δυναμικά, γιατί μην ξεχνάτε πως είμαστε ακόμα στην αρχή της σχολικής χρονιάς και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες φέτος πρόκειται να ξεχωρίσουν!!!

http://www.kathimerini.gr/876941/article/epikairothta/ellada/elvetia-ellhnes-ma8htes-didaskontai-gia-ton-aristotelh?platform=hootsuite

Τα Ελληνόπουλα στην Ελβετία μαθαίνουν για τον Αριστοτέλη

Τα ελληνόπουλα στην Ελβετία μαθαίνουν για τον Αριστοτέλη

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=540509&catID=14  http://www.trelokouneli.gr/ta-ellhnopoula-sthn-elbetia-mathainoun-gia-ton-aristotelh/

http://www.ellinikoschrysos.gr/blog/2016/09/ellinikoschrysos-taellinopoulastinelvetiamathainoungiatonaristoteli/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s