Πάμε… ελληνομάθεια!!

Αυτό ήταν.. Έφτασε και φέτος η στιγμή των φετινών εξετάσεων για την πιστοποίηση της ελληνομάθειας. Έμεινε λιγότερο από μία εβδομάδα και όλοι είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τους κόπους όχι μόνο της φετινής σχολικής χρονιάς, αλλά και όλης της πορείας του κάθε μαθητή.

keep-calm-and--3869261Οι μαθητές και φέτος συμμετέχουν στις εξετάσεις που θα λάβουν χώρα την Τρίτη 10 και την Τετάρτη 11 Μαίου στη Γενεύη και τις οποίες διοργανώνει το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας.

Εφοδιασμένοι με όσα διδαχθήκαμε φέτος, με τουλάχιστον δύο προσομοιώσεις εξετάσεων στην τάξη, με εκατοντάδες ασκήσεις κατανόησης και παραγωγής προφορικού και γραπτού λόγου, μέσα από τη γραμματική, το συντακτικό, διάφορες δραστηριότητες, μέσα από αμέτρητες ώρες προσωπικού μόχθου του καθενός, οι μαθητές μας είναι έτοιμοι να δείξουν και φέτος όχι τόσο τις γνώσεις τους, αλλά κυρίως το κέφι τους να μάθουν την ελληνική γλώσσα, την όρεξή τους να συνεχίσουν την εκμάθηση και τη διάδοση του ελληνικού πολιτισμού.

Εμείς δεν έχουμε παρά να τους ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και εις ανώτερα!!! Να ευχηθούμε όμως καλή επιτυχία και στο σύνολο των υποψηφίων τόσο στην περιοχή μας όσο και σε ολόκληρο τον Κόσμο!

Χρόνια Πολλά σε όλους!

Το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 4 Μαίου λόγω της αργίας της Ascension.Επανερχόμαστε δριμύτεροι στις 11 Μαίου με τα μαθήματά μας στην ελληνική γλώσσα και την ιστορία.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s